srijeda, 25. veljače 2015.

TV: POZNATA ZVEZDA ROKENROLA:Izjavio tuznu vest..!

Share

& Comment

Roker Bora Đorđević, koji je u subotu sa “Ribljom čorbom” održao akustični koncert u novosadskom Srpskom narodnom pozorištu, raskinuo je jednogodišnju vezu sa vjerenicom Dubravkom iz Slovenije. Par se upoznao prošle godine na jednom od “Čorbinih” koncerata u Ljubljani, a ljubav je planula gotovo na prvi pogled, u garderobi, odmah poslije nastupa, uprkos velikoj razlici u godinama.

Bora je često boravio u Ljubljani, a Dubravku je zaprosio na odmoru na Maldivima. Poslije toga par je ljetovao i na grčkom ostrvu Astipalea. Mada je vjerenicu krio od javnosti, u znak ljubavi Bora je Dubravkin lik istetovirao na nadlanici lijeve ruke.

Kako saznajemo od izvora bliskih srpskom rokeru, par se u posljednje vrijeme često svađao. Dubravka je, kažu, imala silne prohtjeve koje Bora nije mogao da joj ispuni. Stoga je odlučio da neko vrijeme ne odlazi u Sloveniju. Tragom ove informacije pozvali smo u ponedjeljak Đorđevića, ali je legendarni muzičar bio prilično zagonetan.

- Ništa od toga nije tačno - rekao je za naš list” Bora Čorba. - Nikad u životu neću raskinuti sa Dubravkom, bez obzira na to da li smo zajedno ili nismo. Neka svako ovo protumači kako želi. To je jedino što imam da kažem.
(Novosti.rs)

0 komentari:

Objavi komentar

Copyright © 2013 info.com™ is a registered trademark.

Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.

Kliknite "SVIDJA MI SE'da bi ste procitali vest" on Facebook
×